Готель Стара Правда Буковель (Hotel Stara Pravda Bukovel)

Готель Стара Правда Буковель (Hotel Stara Pravda Bukovel)

Творчий, художній підхід до справи завжди є виправданим. А якщо творити щиро, з любов’ю, то успіх забезпечено, якою б справою ви не займалися. Такий підхід чітко видно на прикладі готелю Стара Правда (Hotel Stara Pravda) в Карпатах, поблизу Буковеля. Готель Стара Правда (Hotel Stara Pravda), по великому рахунку, це витвір мистецтва, архітектурного та стилістичного. Вражає також місце, де створений цей прекрасний дизайн-готель – безпосередньо на схилах карпатських гір поміж гуцульськими хатами, які ніби застигли в часі. Відповідно оформлений і готель Стара Правда (Hotel Stara Pravda), в сільському аутентичному гуцульському стилі. Звичайно, виконано все згідно сучасних стандартів будівництва та безпеки. Для розваг та релаксації створено бездоганні умови. Парова лазня, басейн, спортивна кімната, ігровий майданчик для дітей, творча майстерня та багато інших принад ви знайдете в готелі Стара Правда (Hotel Stara Pravda). Подбають там і про ваш шлунок. Вишуканий ресторан окрім чудового інтер’єру пропонує страви української, гуцульської та європейської кухонь. Ці страви не тільки надзвичайно смачні та оригінальні, а й дуже корисні, бо приготовані з продуктів, вирощених в карпатських, екологічно чистих умовах.
Бажаєте відвідати знаменитий Буковель? Це всього 5 хвилин від готелю Стара Правда (Hotel Stara Pravda). Не набагато дальше принади чарівного містечка Яремче. А до найближчого аеропорту в Івано-Франківську лише 90 кілометрів.
Карпати, Буковель, Яремче та готель Стара Правда (Hotel Stara Pravda) бездоганні в своїй природній красі та туристичній досконалості. Переконайтеся самі!

Популярні публікації